Vulcan / Oare înnoditura va rezolva problema?

Vulcan / Oare înnoditura va rezolva problema?

Timp de citire: un minut
Tare bălmăjit mi s-a părut dreptul la replică pe care CEH-SE Paroşeni l-a servit la ultimul articol scris de subsemnatul convins că nu se vrea schimbarea conductei de termoficare de pe strada Traian din Vulcan.
Sincer,
nu ştiu de unde a mai fost scoasă treaba aceea că uzina Paroşeni a căzut de acord cu SC Termoficare SA Vulcan ca aceasta din urmă să execute lucrarea. De fiecare dată când i-am întrebat pe cei de la Termoficare, oamenii mi-au zis că nu se pot băga, din moment ce traseul până la punctul termic este al termocentralei, dar au dat şi ei oameni care să ajute, eventual. Cum, de altfel, au procedat şi vineri, 4 decembrie, când, în fine, s-a reluat lucrul pe traseul acesta al termoficării.
Nu s-a mers, mai departe,
cu înlocuirea conductei din punctul în care ea se ramifică spre punctele termice 8 şi 16. S-a ales varianta schimbării doar a celei care subtraversează strada Parâng, puţin mai jos de sala de sport. Loc în care conducta veche prezintă o spărtură care-ţi sare în ochi de mare ce e. Trupa de muncitori mobilizată este destul de mare. Pe lângă cei de la secţia de termoficare a uzinei, care au venit cu utilajul care a săpat şi cu toate sculele necesare, mai erau vreo trei şi de la societatea de termoficare vulcăneană.
Este posibil 
ca astăzi, adică luni, pe traseul de conducte să fie pompat agentul termic care să ajungă şi la PT 23. Nu vreau să cobesc, să fie într-un ceas bun, dar ce se întâmplă dacă „puşcă” în altă parte conducta? Pentru că de la ramificaţia despre care vorbeam înainte şi până lângă sala de sport tot aia veche a rămas. Dar asta e. Mai trebuie să treacă ceva timp până se face şi la noi o treabă nemţească.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii