Vulcan. O puștoaică a furat, în câteva ore, două poșete

 Vulcan. O puștoaică a furat, în câteva ore, două poșete

DISTRIBUIȚI
Thief trying to steal a handbag

Timp de citire: un minut

O puștoaică din Uricani, cu tupeu și ageră de mână, a furat cât ai clipi două poșete ce aparțineau unor femei din Vulcan. Iată cum a acționat.

Ieri, 7 ianuarie, Poliţia Vulcan a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că o tânără necunoscută a pătruns în locuința sa, situată pe aleea Crizantemelor, și i-a sustras o poșetă. Poșeta nu avea în ea doar ruj, șervețele și alte nimicuri, ci și  un portofel cu două carduri bancare  și suma de aproximativ 150 de lei.

Tot ieri,  orei 18:30, la sediul poliţiei s-a prezentat o altă femeie,  care a  sesizat faptul că o persoană necunoscută, de sex feminin, a intrat în magazinul care îl administrează  și, profitând de neatenția sa, a sustras o poșetă în care se aflau acte de identitate, chei de la autoturism și de la locuință.

Situația neplăcută și extrem de tensionată, din cauza importanței bunurilor furate, a fost rezolvată din fericire de poliție.  Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au constituit o echipă operativă, iar în urma cercetărilor efectuate au reuşit identificarea prezumtivei autoare a celor două infracțiuni de furt. Aceasta este o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Uricani, cu privire la care se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii