Vulcan / Nemernicul să fie prins și pedepsit!

Vulcan / Nemernicul să fie prins și pedepsit!

Timp de citire: un minut

Imaginile alăturate sunt de la punctul de colectare a deșeurilor menajere de lângă F”-urile de pe strada Preparației din Vulcan. În cursul zilei de 10 sau 11 ianuarie mai mulți câini au fost otrăviți cu bună știință de către o persoană care în vecii vecilor nu va fi identificată.

 

Asta, fiindcă,

în mod sigur, niciuna dintre instituțiile care ar putea să facă o anchetă nu se va sinchisi în niciun fel de acest caz, Dar, în schimb, pe nemernicul care a pus otravă îl vor ajunge negreșit blestemele care i-au fost adresate! Mai devreme sau mai târziu acestea se vor “prinde” de el. Vineri, 13 ianuarie, am mai dat doar peste doi dintre cei cinci câini despre care aflasem că zac morți în  locul acela. Unul fusese așezat, de către un copil, într-o cutie de carton, iar un altul fusese acoperit cu o plapumă. Pe ceilalți nu i-am mai găsit, posibil să fi fost aruncați în albia pârâului Mohora. Cazul i-a revoltat pe iubitorii de animale și, din cele spuse de un bărbat cu care am vorbit chiar acolo, oamenii de acolo se tem să mai iasă cu câinii de companie.

 

Cazul relatat

în ZVJ a fost prezentat și pe rețeaua de socializare Facebook. Mărturisesc că nu mă așteptam la atâtea vizualizări, reacții-uri și distribuiri. Și, mai ales, la starea de revolt și indignare pe care a produs-o uciderea unor câini nevinovați. De aceea nu aș fi singurul care s-ar bucura dacă Primăria, Poliția Animalelor, Poliția Națională, Poliția Locală și DSVSA Hunedoara s-ar autosesiza și ar demara cercetările necesare, în vederea identificării și pedepsirii nemernicului care i-a ucis cu bună știință. Dacă nu se va întreprinde nimic, așa cum, de fapt, e de așteptat, individual respectiv ar prinde curaj și va continua să le otrăvească mai departe pe bietele animale. A căror singură vină este că au făcut ochi pe acest pământ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii