Vulcan. Neînțelegere

Vulcan. Neînțelegere

Timp de citire: un minut

Nu am fost departe când, data trecută, scriind despre lucrările de modernizare începute din spatele Primăriei din Vulcan, am afirmat că vor fi și din aceia care vor spune că, uite, face frumos doar pe lângă clădirea administrației publice locale.

Zilele trecute,

am auzit asta de la un cetățean care mă oprise, ca să-și verse nervii pe primărie. În sensul că, vezi, au asfaltat numai lângă clădirea albastră. Chestia e, însă, că omul nu s-a străduit să citească nici materialul din ZVJ pe această temă și nici măcar ceea ce scrie pe panoul amplasat la intrarea pe aleea de lângă primărie. I-am explicat că lucrurile stau cu totul altfel, decât crede el.

Lucrările de modernizare

din această zonă nu se limitează la zona primăriei, așa cum greșit cred unii. Ele se extind în fața și în spatele blocului 23, Blocul Tineretului, cum încă i se mai spune. Ca atare, drumul de acces și parcarea din fața acestui bloc vor fi reparate, în sfârșit, după ce ani și ani au fost omise din orice proiect de modernizare. Va fi reparată și aleea care, din Traian, dă în spatele acestui bloc. Lucrările vor continua cu segmentul de drum care, mergând pe lângă garaje, face  joncțiune cu strada Platoului. Cu alte cuvinte, tot ce-i aici va arăta ca la carte. Nu trebuie să depui cine știe ce mare efort, ca să afli toate astea. Trebuie doar să te citești ce scrie pe panou.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii