Vulcan / “Morse” de pe Crizantemelor

Vulcan / “Morse” de pe Crizantemelor

Timp de citire: un minut

Am mai scris despre minunea asta, dar am observat că nu s-a găsit nici un curios care meargă, ca să vadă ce-i de făcut. De fapt, nici nu trebuie făcut mare lucru, ci numai schimbat cu unul nou.

E de înțeles

de ce nimeni n-a fost curios, din moment ce becul din dreptul blocului 5 termic de pe Crizantemelor din Vulcan începe să semnalizeze seara, după lăsarea întunericului, când este pus în funcțiune iluminatul public. Pe tot timpul nopții, becul acesta “bate” Morse în draci, încât i-a adus în pragul disperării pe locatarii din blocul 1 termic care au ferestre spre alee.

Să tot fie

mai bine de o lună, dacă nu două, de când am pomenit despre becul “Morse”. Nu-i vorba că, în Vulcan, nu se schimbă becurile arse sau defecte. Dimpotrivă. Îi văd mai tot timpul pe electricienii care fac asta. Treaba e că pe Crizantemelor nu au ajuns, încă. Vreau să cred că nu e nevoie de cereri în scris, de ploconeli sau de altele de acest fel, ca să fie schimbat un bec defect care-și face de cap pe un stâlp. Și, ca să localizez exact, este vorba de stâlpul de lângă blocul 5 termic, cum am mai spus, primul cum intri pe alee dinspre grădiniță. Adică de pe strada Vasile Alecsandri. Poate că acum va fi cu noroc, cine știe?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii