Vulcan / Morminte cu vedere la stradă

Vulcan / Morminte cu vedere la stradă

Timp de citire: un minut
S-a trecut cam de destul timp, de cimitirul vechi de la Morişoara, cu construcţia rigolei. În porţiunea aceasta totul este OK, iar muncitorii şi-au montat calabalâcul la deal.
Numai în vreo 
două-trei locuri gardul de beton al locului de veci a rămas la pământ, iar locatarii pe veci ai mormintelor din apropiere beneficiază acum de o nesperată vedere la stradă. Când am scris ultima oară despre asta, am fost asigurat că găurile din gard vor fi astupate imediat cu plăcile de beton.
Dar, poate
vedea oricine trece pe acolo, nici gând să se fi procedat aşa. Îngrijorător este că nu e vorba doar de ridicat placa de beton, după care aceasta să fie lăsată să se aşeze în canalul stâlpilor de susţinere, fiindcă aceştia din urmă nu mai sunt la locul lor. Aşa că, dacă nu în semn de respect pentru cei care-şi dorm somnul veşnic în zona aceea, măcar pentru respectul care trebuie adus lucrului bine făcut şi până la capăt executat, cei care au făcut stricăciunea sunt datori să remedieze urgent problema. Apropo, conducerii SC Pregoterm SA îi place ce e acolo?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii