Vulcan. Merișanu și echipa sa, oficial în cursa pentru un nou mandat

Vulcan. Merișanu și echipa sa, oficial în cursa pentru un nou mandat

Timp de citire: un minut

Cristian Merișanu, primarul în funcție al municipiului Vulcan, intră în cursa electorală din partea PSD. Merișanu a devenit primar în urmă cu 4 ani și, spune el, își dorește un nou mandat pentru că mai are proiecte importante de implementat.

Merișanu și echipa de consilieri locali au depus duminică dosarele de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 7 – Vulcan.

„Am depus bibliorafturile cu semnăturile de susținere a candidaturii mele și a echipei PSD pentru Consiliul Local, după cum este procedura. Am dovedit că Vulcanul poate fi o comunitate dezvoltată, proces început în urmă cu 4 ani. Am reușit să facem zeci de investiții, mai sunt lucruri de făcut. Pentru că multe din proiectele gândite de noi sunt în etapa finală de aprobare, cred că este nevoie să continuăm în aceiași formulă la primărie. Am alături o echipă performantă, oameni profesioniști în domeniile în care activează, mulți cu experiență în administrația publică locală. Experiența este extrem de importantă. În acest mandat m-a ajutat foarte mult bagajul de cunoștințe acumulat de pe vremea când am fost viceprimar, iar din poziția de primar, pe care am dobândit-o pe baza încrederii oferite de vulcăneni, am reușit să facem pași importanți în acest proces de dezvoltare. Avem în față perspective enorme, cu finanțări istorice pentru Valea Jiului, pentru Vulcan, așa că trebuie să continuăm în formula câștigătoare, prin care punem pe primul loc oamenii, vulcănenii”, a spus Cristian Merișanu, primarul în funcție al municipiului Vulcan, candidat PSD pentru un nou mandat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii