Vulcan / Liberalul Dănuţ Anghel, candidatul PNL la funcţia de primar, își...

Vulcan / Liberalul Dănuţ Anghel, candidatul PNL la funcţia de primar, își face cunoscută una dintre priorităţi

DISTRIBUIȚI

Liberalul Dănuț Anghel, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vulcan, are impresii și cuvinte frumoase despre întâlnirea pe care el și ceilalți candidați liberali hunedoreni la funcția de primar au avut-o, alături de Adrian David, candidatul liberalilor din județul Huendoara la funcția de președinte al consiliului județean, cu ministrul liberal pentru Fonduri Europene Marcel Ioan Boloș.

Dănuț Anghel spune
că, din problematica discutată, a reținut chestiuni care pot fi rapid implementate și la nivelul municipiului pentru a cărui funcție de primar candidează. Împreună cu colegii săi, el a salutat intervenția guvernamentală prin care contribuția locatarilor ale căror blocuri sunt anvelopate termic și care doresc să-și monteze ascensoare scade la jumătate. De la 30 la 15 la sută. „Această facilitate, este de părere Dănuț Anghel, va face negreșit ca tot mai mulți vulcăneni să fie interesați de modul în care trebuie procedat, pentru ca imobilele în care locuiesc să fie incluse în proiecte care, prin fonduri europene, guvernamentale și contribuția lor, acum mult diminuată, să beneficieze de reabilitare termică. Dacă voi fi ales primar, promit că mă voi implica personal, pentru ca asociațiile de proprietari  a cât mai multor blocuri de locuințe să parcurgă acest traseu”.

O altă chestiune
care i se potrivește la fix Vulcanului este cea care prevede o facilitate nemaipomenită pentru localitățile rurale componente ale orașelor și municipiilor. Este vorba tot de către o inițiativă a guvernului liberal, materializată prin OG nr.156/07 septembrie 2020. „Dacă, până acum – detaliază candidatul PNL Dănuț Anghel –, primăriilor, este cazul și al celei vulcănene, le-a fost imposibil, să scrie, separat, proiecte europene pentru dezvoltarea zonelor rurale, în momentul de față situația este cu totul alta. Sunt sigur că, în Valea Jiului, în care nu-i oraș care să nu aibă localități rurale componente, ordonanța guvernului liberal va aduce beneficii la care nimeni nu spera până acum. În ce mă privește, dacă voi fi câștigător în alegerile din 27 septembrie, materializarea acestei chestiuni va constitui una dintre priorități”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii