Vulcan. Leagănul și gardul

Vulcan. Leagănul și gardul

Timp de citire: un minut

Un loc de joacă îl face pe copil să se simtă în culmea fericirii, mai ales când știe că alături, stând pe o bancă, este supravegheat permanent de părinți sau bunici. O astfel de secvență o văd foarte des la locul de joacă din Parcul „Avram Iancu” din Vulcan.

Numai că,

zilele trecute, mi-a fost dat să văd și altceva. M-a dus acolo, ca să-mi arate, administratorul Clubului IMAX. Gardul de plasă care îngrădește curtea clubului era făcut praf în zona în care, în locul de joacă, este amplasat un leagăn. Unul foarte mare, pe care se pot da, după cum poți să-ți dai seama, numai copiii trecuți de unsprezece-doisprezece ani.

Dacă s-ar

da în leagăn așa cum se cuvine, n-ar fi nicio problemă. Numai că, așa cum a observat chiar domnul administrator, atunci când ajung în partea cu gardul, năzdrăvanii lovesc cu picioarele plasa de sârmă. O dată, de două ori, de trei ori și aceasta e terminată. Bărbatul își amintește că a bănuit ce se va întâmpla încă de pe vremea în care a fost construit locul de joacă și le-a zis ălora care lucrau că leagănul cu pricina e pus prea aproape de gard.

Nu a fost

băgat în seamă și de atunci este nevoit să schimbe des plasa de sârmă. Pe cheltuiala lui, desigur. O face, fiindcă, nu o dată, prin spărtură au intrat în curte nemernici care au pus ochii pe ce are el acolo. Dacă a văzut că problema lui nu e luată în considerare, omul s-a gândit la altceva. Ceva care, în mod sigur, va rezolva definitiv problema gardului a cărui plasă de sârmă trebuie s-o schimbe aproape săptămână de săptămână.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii