Vulcan. La ce mălai i-o fi fost dat să viseze?

Vulcan. La ce mălai i-o fi fost dat să viseze?

Timp de citire: 2 minute

Este perioada migrărilor dintr-un partid în altul. Acum, că s-a dat liber prin lege la deplasarea dintr-o formațiune în alta, nu-i de mirare că primari și consilieri locali preferă să își schimbe însemnele și culorile politice, argumentul invocat fiind acela al binelui cetățeanului și al viitorului localității în care își duc traiul.

Ultima manevră

de acest fel înregistrată la Vulcan este cea a domnului consilier local Vrabie Florin Petrișor, care a lăsat fularul de mătase roșu al PSD pentru a și-l înfășura la gât pe cel galben al PNL. Nu cunosc dacă cei din PSD au mirosit mai de mult cam ce are de gând de acum fostul lor coleg, dar mișcarea a ieșit la iveală sâmbătă. După un tur electoral al orașului, pesediștii s-au oprit la un suc pe terasa pizzeriei „Napoli”, moment în care, din local, a ieșit din local proaspătul intrat la liberali, însoțit de fostul prefect, președintele organizație și câțiva membri. Cele două tabere politice s-au salutat politicos, unii și-au dat  mâna, numai noul botezat sub semnul săgeții albastre pare să fi fost un pic neplăcut surprins de întâlnire, după cum și-a dat seama unul dintre cei echipați în roșu.

Pe pagina sa

de Facebook, domnul Vrabie Florin Petrișor, care, să fim corecți, nu a dat nicicând pe spate consiliul local cu cine știe ce proiect de hotărâre, și-a motivat plecarea din PSD prin aceea că „sunt momente când înaintezi greu, când totul pare să fie în zadar și când îți pierzi motivația”. Din câte s-a auzit, un astfel de moment al pierderii motivației ar fi fost acela în care, ca să fie încercat, a fost anunțat că nu mai apare pe lista candidaților la funcția de consilier local. În realitate, a fost menținut pe listă pe locul al zecelea, dar a „mușcat”, cum s-a exprimat cineva care știe cum stă treaba. Acum, că alegerea a fost făcută, e treaba lui, dar rămâne de văzut cu ce a fost momit sau altfel spus, la ce mălai i s-a dat să viseze, ca să treacă la PNL Vulcan. Formațiune în care funcția de viceprimar, cum se zvonește, ar fi fost deja promisă la cel puțin zece aspiranți, iar cea de manager public la tot atâția.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii