Vulcan. La capătul de sus al străzii Cabanei / Constructorul a ales...

Vulcan. La capătul de sus al străzii Cabanei / Constructorul a ales o altă variantă pentru rezolvarea scurgerii apelor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

canal plopilorÎn Cocoşvarul Vulcanului, pe străzile acestui vechi cartier, locuitorii s-au învăţat deja cu asfaltul. Mai ales că, într-o săptămână cel mult, vor fi gata şi străzile Cabanei şi General Dăscălescu.

Reparaţia ăstora

două este executată de către firma Drupo. Pe Cabanei am fost chiar ieri şi am rămas plăcut impresionat de cum se lucrează. Constructorii au prins vreme bună şi, într-o săptămână, au montat bordurile şi au turnat pe carosabil stratul de piatră. Mai au de pus asfaltul şi, din câte mi-a zis tânărul şef de echipă, în circa o săptămână totul va fi OK.

Ceea ce mi-a

plăcut din prima este modul în care au rezolvat de acum controversata scurgere a apei care vine de la garajul de acum al celebrului meu prieten Costică Munteanu. Mai întâi să aflaţi cum, v-aş ruga să aruncaţi o privire pe poza făcută la capătul de sus al străzii Plopilor. Pe care se vede clar cum a rămas conducta care, la fel, vine dinspre garaje, unde există o infiltraţie puternică de ape subterane. Atunci când a fost cazul, proiectantul nu s-a sinchisit să vadă la faţa locului cum e treaba, aşa că nici pe constructorul care a lucrat strada nu l-a îmboldit inima să facă mai mult.

Pe Cabanei

constructorii de acum nu vor să lase chestiunea în coadă de peşte. Adică, din jompul în care, la o adică, s-ar aduna apa, aceasta să o ia la vale pe drum. Băieţii au început să facă o prelungire a conductei care vine pe sub tronsonul care continuă strada Fântânelor, deja asfaltat, pe care o vor duce până la prima gură de canal a sistemului de canalizare. Şi acesta recent înfăptuit pe toate străzile din Cocoşvar. „Nu puteam lăsa aşa, fiindcă asta ar fi însemnat să ne fi bătut joc de munca noastră”, şi-a justificat demersul şeful de echipă.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii