Vulcan. Invitație

Vulcan. Invitație

Timp de citire: un minut

Să nu se creadă că mi-a cășunat pe unul sau pe altul, dar, sincer, am așa un sentiment de revoltă interioară când văd ce lasă în urma lor feluritele firme care au spart peste tot, ca să-ți facă treaba lor, și, după ce-au terminat ce-au avut de făcut, i-a durut la pălărie și au lăsat totul vraiște. Și sunt sigur că nu doar pe mine mă încearcă sentimentul acesta.

Strada 1 Mai

este o arteră rutieră din Vulcan intens circulată. A stat ani de zile plină de gropi, dar problemele automobiliștilor au dispărut după asfaltarea ei. Asta până când, acum un an, a fost nevoie ca ea să fie spartă de-a latul, pentru introducerea unei conducte. De apă sau de gaz, nu mai rețin, dar mi se pare c-ar fi vorba de a doua variantă. Conducta a fost pusă, șanțul a fost astupat și lăsat așa, pentru ca pământul să se așeze.

Și s-a tot așezat

de atunci, încât s-a dus mult de tot în jos. Și se va mai duce mult și bine, fiindcă, în mod sigur, cei care au avut de lucru acolo au uitat de porțiunea aceasta de șosea pe care ar fi trebuit să o aducă la starea inițială. Eu unul nu cunosc numele societății de construcții care se face vinovată de asta, dar precis că el se cunoaște la ADPP din primărie. Ca atare, ce-ar fi ca cineva de la această administrație să-l invite la fața locului pe șeful de acolo. Sau, dacă nu, să-i trimită una dintre pozele care însoțesc acest articol, ca să vadă și el ce lasă după ei oamenii lui.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii