Vulcan / Indignare justificată

Vulcan / Indignare justificată

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Interesantă, dar și îngrijorătoare recenta postare a domnului Alexandru Trestian care se ocupă, din punct de vedere organizatoric, de echipa de handbal feminin a CSM Mihai Viteazu din Vulcan. Ceea ce afirmă domnia sa constituie un motiv de nemulțumire pentru părinții sportivelor, dar și pentru alte cluburi și asociații sportive din județul Hunedoara.

 

Am profitat că

l-am întâlnit marți dimineața, așa că i-am cerut detalii. Am aflat de la dumnealui – nu știam asta – că singurul medic de medicină sportivă din județ este la Spitalul municipal Lupeni. Când a vrut să le ducă pe fete, ca să li se pună, contra cost, firește, viza de specialitate pe carnet, medicul de medicină sportivă a refuzat categoric. I-a spus vulcăneanului că el îi examinează numai pe sportivii clubului sportiv din Petroșani cu care are contract.

 

Ca atare,

zice Șoni Trestian, singura rezolvare este la Tg. Jiu la medicul de medicină sportivă de acolo. Acesta a fost de acord cu condiția ca fetele de la handbal să aibă, fiecare, și documentele medicale cerute de lege. Tot de la organizatorul de competiții al secției de handbal am aflat că așa fac toți sportivii din județul nostru. Cluburile sportive îi duc pe componenții lor care pe unde, la București, la Timișoara sau în alte orașe în care au găsit un medic de medicină sportivă. Domnul Alexandru Trestian este pornit rău din această cauză și a promis că va face sesizări la conducerea spitalului și la forurile medicale superioare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii