Vulcan / Incredibilă întorsătură de joc

Vulcan / Incredibilă întorsătură de joc

DISTRIBUIȚI

Nu am mai fost de ceva vreme la vreun meci de fotbal al echipei vulcănene, aşa că, sâmbătă dimineaţa, am acceptat invitaţia unui prieten de a urca în maşina cu care se ducea la stadion. Era cald, frumos, aşa că de ce nu? Mai ales că, din spusele unora, auzisem că echipa de fotbal a CSMV, antrenată de Doru Mârşavă și în care au revenit câţiva dintre jucătorii ei de valoare, s-a pus bine pe picioare.

M-am dus cu intenţia
de a nu scrie ceva, dar mi-am schimbat părerea văzând jocul pe care l-au făcut gazdele. După ce, în primele minute, au fost vizibil timoraţi de către jucătorii de la Inter Petrila şi conduşi, încă dinainte de pauză, până aproape de sfârşitul reprizei a doua cu 0-1, vulcănenii au înregistrat un scor final incredibil: 2-1! Au fost două goluri realizate de micuţul Moise şi Adi Roşian, recent revenit din Elveţia, care a materiali­zat super pasa trimisă de fratele său Ionuţ. Asta după ce Răzvan Maier a avut două ratări pe care nu le va uita curând. Toată tribuna a oftat a uşurare când tot el s-a ridicat după ce fusese faultat urât taman la piciorul la care a avut probleme. După fluierul final, băieţii i-au salutat pe susţinătorii lor din tribună. Cred că nu greşesc, este a cincea sau a şasea victorie una după alta  pe care fotbaliştii vulcăneni o reuşesc sub antrenoratul experimentatului lui Doru Mârşavă.
Gheorghe OLTEANU

Meci de infarct la Vulcan
CSM Vulcan s-a impus în faţa campioanei Inter Petrila, întorcând scorul de 1-0 la pauză, la 2-1 pe final. Chiar în ziua partidei antrenorul lui Inter Petrila şi-a condus tatăl pe ultimul drum.

Moment de reculegere
Tatăl antrenorului Adi Câmpean, Nicolae Câmpean, a decedat cu două zile înainte de meci, acesta conducându-şi părintele pe ultimul drum chiar în ziua meciului.
„Partida a început cu un moment de reculegere pentru care îi mulţumim AJF-ului, dar şi arbitrilor, echipei din Vulcan şi suporterilor. Ne-am dorit mult o victorie, dar nu am reuşit. În schimb, sunt mulţumit că am văzut un meci frumos, spectaculos, dar şi mulţi oameni cu bun-simţ în tribună. Victoria este una meritată pentru Vulcan”, a declarat Daniel Bolog, secretarul general al clubului din Petrila. (L.J.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii