Vulcan. Începutul e bun

Vulcan. Începutul e bun

Timp de citire: un minut

Partea bună este că „ghiontul” „Chiar nu există pic de rușine?” tras de ZVJ zilele trecute a avut efectul scontat. În dimineața zilei de 7 iunie, peste drum de „Profi”, o echipă de constructori începuse să pună la loc pavele demontate când cu introducerea noii rețele de apă potabilă.

Nici la ora asta

nu sunt toate puse la loc, dar să sperăm că oamenii nu au fost trimiși acolo, ca să facă o treabă pe jumătate. La fel cum comunitatea din Vulcan speră că la SC Apa Serv SA s-a luat notă și de celelalte deficiențe semnalate. Le reamintesc: în zona Petrom din Coroești, by-pass-ul din apropierea construcției ce se ridică în Parcul „Avram Iancu”, porțiunea de trotuar decupată, aflată în dreptul bisericii penticostale de pe Bulevardul Mihai Viteazul, și asfaltul făcut praf de pe strada Jiului, ca în dreptul Club IMAX.

Curios este

că, în acest ultim caz, constructorii care au asfaltat partea străzii pe care se săpase nu s-au atins deloc de dreptunghiul care fusese delimitat tot pentru efectuarea unei lucrări la conductă. Asta, deși eu însumi, fiindcă trec des pe acolo, le-am zis cum stă treaba. De aceea mă mir că, după atâta timp, nu s-a găsit cineva din primărie – managerul public, bunăoară, cunoscut ca un dur –  care să-i ia de urechi și să-i ducă la fața locului. Aici și peste tot pe unde mai sunt terenuri de adus la starea inițială.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii