Vulcan. Încă două zile pentru investigații medicale

Vulcan. Încă două zile pentru investigații medicale

Timp de citire: un minut

Timp de două zile, joi și vineri, holul Cinematografului ”Luceafărul” din Vulcan s-a transformat într-un mini centru medical în care medici și paramedici de la SALVITAL Hunedoara au efectuat consultații gratuite doritorilor.

Celor peste

o sută de persoane care s-au prezentat în aceste zile le-au fost efectuate șapte module de investigații medicale: tensiune arterială, puls, glicemie, temperatura, densitatea osoasă, EKG etc. Investigațiile se efectuează cu aparatură medicală modernă și durează până la cincisprezece minute per persoană. Tocmai de aceea în intervalul orar alocat acestei activități, 10.00-18.00, se pot investiga numai până la șaizeci și ceva de doritori.

Ținând seama că

au existat foarte multe cereri care nu au putut fi onorate în cele două zile ale săptămânii trecute, Primăria Vulcan și SALVITAL Hunedoara au hotărât ca acestei activități deosebit de solicitate să-i mai fie alocate încă două zile. Ca atare, cei care vor să fie consultați gratuit se pot prezenta, în holul Cinematografului „Luceafărul” din Vulcan”, luni,12, și marți, 13 februarie, tot între orele 10.00-18.00. La sfârșitul investigațiilor medicale cei care le-au efectuat primesc o fișă în care le sunt consemnate rezultatele. Cei cu probleme sunt îndrumați să meargă la medicul de familie, pentru ca, ulterior, să se poată prezenta la un medic specialist.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii