Vulcan. În scopul menținerii ordinii și siguranței publice

Vulcan. În scopul menținerii ordinii și siguranței publice

Timp de citire: un minut

La mijlocul acestei luni a fost elaborat planul de ordine și siguranță publică al Poliției Locale Vulcan. S-a făcut asta ținându-se seama că metodologia de elaborare a acestui document precizează că acest lucru trebuie făcut până în data de 15 aprilie a fiecărui an sau ori de câte ori apar modificări în evoluția situației operative.

Planul

de ordine și siguranță publică este elaborat de către Comisia Locală de Ordine Publică, avându-se în vedere prevederile art.29, pct.(1), lit.c) din Legea nr.155/2010 – Legea poliției locale și art.3 din Ordinul Ministrului Administrației și Internelor nr.92/2011. Procesul verbal încheiat în 4 aprilie 2024 cu ocazia ședinței Comisiei Locale de ordine Publică a municipiului Vulcan, întrunită în temeiul art.29 din Legea nr.155 din 12 iulie 2010 a Poliției Locale, modificată, este semnat de Merișanu Cristian Ion, primarul municipiului Vulcan, Huluță Florin, comandantul Poliției municipiului Vulcan, Mezambrovschi Mihăiță, șef serviciu Poliția Locală Vulcan, Rogobete Mihaela Elena, secretar general al municipiului Vulcan, Neamțu Dorel, consilier local, Barbu Pompiliu, consilier local, și Anghel Dănuț, consilier local.

Persoanele

din Poliția Locală Vulcan cu funcții publice de conducere, cu atribuții de coordonare/conducere/control al efectivelor participante la activitățile de menținere a ordinii și siguranței publice și a circulației pe drumurile publice sunt Merișanu Cristian Ion, primar, Mezambrovschi Mihăiță, șef serviciu, Peter Alexandru și Florescu Otilia, șef birou. Planul de ordine și siguranță publică a fost supus, spre aprobare, Consiliului Local Vulcan, iar o copie a documentului, împreună cu hotărârea de consiliu local, a fost înaintată Poliției municipiului Vulcan, în scopul menținerii ordinii și siguranței publice, prevenirea și combaterea infracționalității de către toate structurile cu atribuții în acest domeniu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii