Vulcan / În pericol

Vulcan / În pericol

Timp de citire: un minut

Luni seara, pe Messenger a ajuns la mine o fotografie trimisă de consilierul local Daniel Lehăceanu. În ea se poate vedea ceea ce a mai rămas, după ce i-a fost dat foc, dintr-un container de plastic aflat la punctul gospodăresc de pe strada Vasile Alecsandri. Cel din imediata apropiere a grădiniței și clădirii poștei.

 

Explicația la care

s-a rezumat consilierul a fost scurtă: “Container distrus de către animale pe două picioare”. Nu este prima dată când, în acest loc, un container de deșeuri menajere are o asemenea soartă. În plus, astfel de probleme au existat și în alte zone ale orașului.

 

Nu m-aș mira

dacă îmi va fi dat să aflu că autorii unei asemenea blăstămății ar putea fi stolul de opt copii de până la 14-15 ani care, când se întunecă, își fac de cap prin mai toate cartierele Vulcanului. Luni, la orele serii, au dat o raită pe Crizantemelor. Primăria a promis, nu o dată, că toate punctele gospodărești vor fi supravegheate video, dar, din câte se pare, acel moment devine tot mai îndepărtat. La cel de lângă grădiniță amplasarea unei camere video ar trebui, totuși, urgentată. Este un loc nu suficient iluminat, în care veceul public din spatele containerelor este devastat periodic și care-i cam evitat de organele care mai merg în patrulare. Și în care nici autoturismele parcate nu se simt în siguranță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii