Vulcan: În Coroești oamenii văd ce se face, dar nu știu până...

Vulcan: În Coroești oamenii văd ce se face, dar nu știu până unde

Timp de citire: un minut

Zona “F”-urilor din Coroeștiul  este un șantier. Unul mult așteptat de locatarii blocurilor din această parte a Vulcanului și pe care și l-ar dori să-l aibă în preajmă, cât mai  repede, și vulcănenii din alte câteva cartiere.

Cât de rupte

erau aici drumurile și aleile știe mai toată lumea. Cel mai bun exemplu, în sens negativ, desigur, era scurtătura aceea de drum, din spatele “Mercur”-ului, care, din șosea, dădea în aleea din fața blocurilor turn “F”. Mai erau, apoi, bălțile și noroaiele prin care oamenii înotau, ca să ajungă acasă. Tot în noroi intrat până la manșeta pantalonilor și după ce-ți lăsai mașina în parcare. Care, săpat cu e acum și cu țărușii metalici cu bucățile de tablă la vârf scoși din pământ, zici că e un colț de cimitir.

Nu s-a ajuns,

încă, la faza de asfaltare, noroi va mai fi, în caz că plouă, dar treaba este că se muncește. S-au montat bordurile, pe o parte și pe alta, pe o bucată bună din alee, iar utilajele, așa cum am văzut ieri, când un excavator levita o bancă din fața scării, le pregătesc bordurarilor front de lucru și lângă blocul D9. Ce-i nedumerește pe locatarii din D10, am aflat de la unul dintre ei, este dacă se va asfalta și mai departe între blocuri, cum mergi înspre școala 5. Eu l-am încurajat că da, deși nici eu nu mai știu exact dacă proiectul care se realizează acolo se referă strict la zona “F”-urilor. Însă, îmi dau cu părerea, n-ar fi rău dacă unul dintre cei doi iubiți mai mari ai primăriei vulcănene, cel mai tânăr, bunăoară, ar trece pe acolo, ca să nu-i lase pe oameni în beznă în privința asta.

Gheorghe OLTEANU

Coroești – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii