Vulcan. Hoții specializați în furtul din autoturisme, din nou prin parcări

Vulcan. Hoții specializați în furtul din autoturisme, din nou prin parcări

Timp de citire: un minut

Nu doar paramedicii SMURD din Vulcan și asistenții de pe Ambulanță au de lucru în aceste zile toride. Nevoiți, tot mai des, să fotografieze și să-și ia notițe sunt și polițiștii de la Investigații Criminale.

Ieri dimineață,

bunăoară, agentul Eugen Olaru și mai tânărul său coleg, ofițerul Mihai Roman, se învârteau profesional în jurul unei autospeciale Dacia parcate în spatele Cinematografului “Luceafărul”. Mașinii îi fusese furată bateria de acumulatoare, dispariția sa fiind sesizată de către proprietarul autovehiculului.

Nu este prima dată

când hoții specializați în furtul din autoturisme dau iama în mașinile lăsate la odihnit peste noapte din această zonă. Nu cu mult timp în urmă, criminaliștii vulcăneni au destructurat o rețea de autori ai unor infracțiuni de acest gen, dar, pare-se, fie că echipele s-au reunit, fie că este vorba despre altele, mașinile încep din nou să fie vizitate.

O altă pacoste recentă

este cea căzută peste proprietarii de garaje. Hoții nu se mai muncesc la spartul de lacăte și la alte feluri de încuietori, ci se suie direct pe garaj și-i lasă pe oameni fără curent. Nu pe acesta-l fură hoții – operațiunea în cauză o fac unii, cu mare profesionalism, la ei acasă -, ci sârmele prin care umblă curentul electric. De câteva zile pățesc asta, iar oamenii o pot confirma, cei care-și au garajele la stânga și la dreapta barierei CFR de pe drumul care duce în Colonia de Jos.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii