Vulcan. Hârburile pe care scrie „Transport copii” vor fi trase pe dreapta

Vulcan. Hârburile pe care scrie „Transport copii” vor fi trase pe dreapta

Timp de citire: un minut

Toată lumea „trage” de cele două microbuze pe care de deține Primăria Vulcan pentru transportul elevilor care fac naveta casă-școală și retur. La ele apelează și cei de la secția de volei, când fetele au meciuri în deplasare, și tot cu ele sunt duși, când vine vremea nedeilor, doritorii să participe la astfel de evenimente ale comunităților sătești.

Microbuzele sunt
vechi, de curg tablele de pe ele, vorba aceea. Stau mai mult la reparații, decât să fie în mișcare. Problema înlocuirii lor cu altele noi s-a pus de mai multă vreme. S-a pus, dar nu s-a făcut mai nimic în acest sens. Chestiunea este una foarte serioasă, mai ales că microbuzele galbene sunt destinate deplasării copiilor. La „ordinara” din aprilie, consilierul local Ștefan Feszner a fost interesat să afle amănunte în această privință. Bănuiesc că interesul i s-a iscat de la faptul că dumnealui, ca director la programul „Green Line”, a făcut cunoscut că s-a semnat contractul și că, în curând, vor fi achiziționate primele autobuze electrice care vor circula de la un capăt la altul în Valea Jiului.

Răspunsul
lui Cristian Merișanu l-a liniștit. Primăria Vulcan a depus deja toate documentele necesare achiziționării de microbuze școlare. „Am depus pentru șapte, ca să avem speranța că vom primi unul-două”, a explicat edilul șef. Microbuzele pe care Vulcanul le-a accesat prin PNRR sunt electrice. S-a recurs la varianta aceasta, pentru că, tot prin PNRR, municipiul Vulcan va dispune de paisprezece stații de încărcare a autovehiculelor electrice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii