Vulcan. Gogoașă ce nu poate fi înghițită

Vulcan. Gogoașă ce nu poate fi înghițită

Timp de citire: un minut

În sfârșit, septuagenarei care locuiește la etajul I al blocului 44 de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan i-a mai venit inima la loc. Dar nu de tot, fiindcă i-a mai rămas un rest de schele pe balcon.

După zeci de

drumuri făcute la primărie de către domnul Emil Găvan, vecinul doamnei Matilda Doczi, dar și după prezentarea cazului în ZVJ, schelele prezente preț de numai știu câte săptămâni pe pereții sudici și estic ai blocului au fost luate și montate pe partea nordică, la următoarele scări ale imobilului. Numai că pe balconul doamnei au rămas câteva. Ca suvenir, probabil.

În rest,

nu se vede că pe partea nordică ar fi început lucrările de izolație termică. La ora la care am făcut aceste poze nu era umbră de constructor în zonă. Ca atare, la fel cum a făcut și domnul Emil Găvan, ne punem o întrebare firească. Cum rămâne, așadar, cu cuvintele liniștitoare ale celor de la ADPP din primărie, cum că lucrările se termină în luna noiembrie? Mai crede cineva că, într-o săptămână și un pic, s-a putea face asta? Nu cred că este vreun locatar din 44 care să mai înghită gogoașa asta…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii