Vulcan. Gata cu el!

Vulcan. Gata cu el!

Timp de citire: un minut

Așa, mai da! Noaptea de miercuri  spre joi, 9 noiembrie, a fost ultima în care „becul Morse” sau ”becul discotecă”, după cum am auzit că l-ar fi numit unii, de lângă blocul 5 Termic de pe Aleea Crizantemelor din Vulcan și-a mai făcut de cap.

În ziua de joi,

o echipă de electricieni l-a înlocuit cu un corp de iluminat nou și modern. Eu i-am zărit când operau la stâlpul de lângă 7 Termic. Inițial, am crezut c-au greșit adresa, dar, mai apoi, am aflat că au luat stâlpii la rând, începând cu acela care-l avea pe Morse, și au schimbat, la toți, becurile vechi cu altele noi. Ceea ce-i o treabă bună pentru care administrația publică locală merită felicitări.

Când cu articolul

despre „becul Morse” m-au oprit mai mulți cunoscuți. Unii, ca să-mi spună că și la ei în cartier e unul asemănător, iar alții să reclame că pe strada lor e întuneric. Îmi vine să cred că aceste probleme sunt cunoscute la primărie și că se va acționa ca atare. De altfel, însuși primarul a precizat, la o ședință, că rezolvarea problemei iluminatului public este o prioritate. Revenind la „becul Morse” acum defunct, nu pot să nu amintesc bucuria unei doamne din blocul 1T care are fereastră spre alee. Dacă mai ținea, să știți că nu mai rezistam și precis mă internam la nebuni, a mărturisit femeia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii