Vulcan / Frig şi la Spitalul Municipal Vulcan

Vulcan / Frig şi la Spitalul Municipal Vulcan

Timp de citire: un minut
Nu doar câteva dintre instituţiile de învăţământ vulcănene s-au confruntat cu lipsa căldurii în aceste zile geroase. Lor li se alătură Spitalul Municipal Vulcan, despre care am aflat cu surprindere că îi tratează cu răceala pe bolnavii care intră în el.
Faptul că aşa
stau lucrurile la unitatea spitalicească vulcăneană îl simt toţi cei care au treabă acolo, internaţi. S-a auzit că e cam frig în spital, dar nimeni nu şi-a închipuit că va fi chiar aşa. Caloriferele electrice pe care le pun în funcţiune asistentele medicale nu prea fac faţă.
Doar la parter,
caloriferele de pe hol sunt călii. Normal că personalul medical al spitalului nu se plânge din cauza frigului. Atâta ar mai trebui, să audă Ile, că angajaţii ştiu care ar fi urmarea. Este de neînţeles această situaţie, mai ales că, în vara acestui an, s-au băgat miliarde de lei vechi în reparaţia întregului imobil al spitalului. În plus, deşi, în consiliul de administraţie, sunt cuprinşi şi consilieri locali, nu l-am auzit pe niciunul dintre ei ridicând problema încălzirii necorespunzătoare a saloanelor şi a celorlalte încăperi. Explicaţia nu-i greu de dedus. Este vorba de aceeaşi frică pe care le-o inspiră primarul Gheorghe Ile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii