Vulcan. Foarte aproape de final

Vulcan. Foarte aproape de final

Timp de citire: un minut

La investiția care vizează parcarea și împrejmuirea blocului 23 (blocul Tineretului) din Vulcan și amenajarea drumului care, prin spatele primăriei, face legătura cu strada Platoului s-a ajuns la faza finală. Fapt care este vizibil în aceste zile și în cele din săptămâna viitoare.

A început

asfaltarea parcării și a aleilor din jurul blocului. S-a început, desigur, cu parcarea. Am aflat că materialul asfaltic este adus de la stația din Vulcan, așa că operațiunea nu va dura cine știe ce. Asfaltarea a fost bine primită și de proprietarii de garaje de pe străduța care, prin spatele blocurilor, merge paralel cu strada Traian. Amenajarea rigolelor pentru scurgerea apelor pluviale și stratul de asfalt nou îi vor face să uite disconfortul prin care au trecut în ultimele săptămâni.

În stadiul final

sunt și lucrările de schimbare a pavelelor din fața clădirii primăriei. Inginerul de la Zona „D” care supraveghează echipele de muncitori mi-a spus că, într-o săptămână, vor fi încheiate lucrările de la acest tronson al proiectului. După aceea, se va asfalta și aleea care, de la Restaurantul „La Țugu”, merge prin spatele blocurilor 42, 44 și 46. De remarcat că materializarea acestui proiect a durat foarte puțin. Lucrările au început undeva în luna noiembrie a anului trecut și, iată, acum, la finele lui martie, sunt pe terminate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii