Vulcan / Florin Govor a reamintit două probleme date uitării

Vulcan / Florin Govor a reamintit două probleme date uitării

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prezența, la ședința extraordinară din 15 ianuarie, a fostului consilier local vulcănean Florin Govor a fost o surpriză nu numai pentru subsemnatul, ci și pentru aleșii locali care-l cunosc din mandatul trecut. L-au adus în sală, așa cum a recunoscut, câteva probleme pentru comunitate, rămase nerezolvate încă de pe vremea în care el făcea parte din legislativul local.

 

Președintele de ședință

Ștefan Fezsner l-a invitat pe fostul său coleg să-și spună păsul chiar înainte de a se intra la ordinea de zi a ședinței. Florin Govor i-a mulțumit și a reamintit despre un proiect de hotărâre depus de el în luna martie a anului trecut. În documentul acum uitat, mai mult ca sigur, fostul consilier local independent, trecut, mai apoi la Plus+ solicita găsirea unei soluții care să scutească persoanele cu handicap de la plata transportului cu telegondola din Pasul Vâlcan.

 

Florin Govor a reamintit

și faptul că, pe când era consilier local, a insistat pentru decontarea banilor cheltuiți cu transportul în comun de către copiii cu dizabilități din Vulcan care se deplasează la Centrul „Pollicino” din Petroșani. Problemă a cărei rezolvare, la fel ca și  a celei dintâi, a rămas în aer. Primarul Cristian Merișanu l-a ascultat atent și a promis că situația persoanelor cu handicap care vor să urce cu telegondola la Pasul Vâlcan va fi analizată atunci când se vor efectua modificări la prețul transportului pe cablu spre cota 1300 a munților Vâlcan. El și-a arătat, totodată, disponibilitatea și pentru rezolvarea problemei decontării banilor pentru copiii cu dizabilități nevoiți să ajungă la Petroșani. Chestiunea va fi avută în vedere la discutarea bugetului local pe 2021.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii