Vulcan. Finalul unei crize

Vulcan. Finalul unei crize

Timp de citire: un minut

Hotărârea Consiliului Local Vulcan nr.69/ 2023 privind aprobarea organigramei și a statutului de funcții ale Primăriei municipiului Vulcan a lăsat-o fără post pe de acum fosta doamnă director economic Luminița Leonte. Numai că dumneaei nu s-a resemnat în această privință.

A solicitat

revocarea acestei hotărâri în plângerea înregistrată sub nr. 24783/03.05.2023, invocând nerespectarea unor dispoziții și proceduri din OUG 57/2019. Numai că plângerea dumneaei a fost respinsă prin hotărârea de consiliu local aprobată la ședința ordinară din 25 mai. Cristian Merișanu a argumentat respingerea prin aceea că „s-au făcut zece schimbări, iar hotărârea de aprobare a organigramei și statutului de funcții nu face referire la postul ei”. În plus, a amintit primarul, „la hotărâre avem avizul prefecturii de legalitate, iar dumneaei i s-a oferit un post în compartimentul economic”.

Se pare

că doamna Leonte Luminița s-a resemnat cu pierderea funcției de director economic, fiindcă, în 10 mai 2023, și-a comunicat opțiunea în scris pentru numirea în funcția publică de inspector I în cadrul Serviciului Impozite și Taxe Locale. Dispoziția de numire se va emite odată cu revenirea sa din concediul pentru incapacitate temporară de muncă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii