Vulcan. Emoții de final

Vulcan. Emoții de final

Timp de citire: un minut

Deși a avut loc puțin mai târziu, festivitatea de absolvire a elevilor din clasele a douăsprezecea ale Liceului Tehnologic Mihai Viteazu din Vulcan a fost însoțită de aceleași emoții ca și în anii trecuți. Și ale elevilor, și ale profesorilor, dar și din partea părinților și bunicilor celor care au terminat liceul.

Mai întâi,

joi, 15 iunie, elevii din cele șase clase terminale de a douăsprezecea au făcut un tur al clădirii liceului. În aplauzele colegilor mai mici, dar și ale cadrelor didactice, și intonând imnul „Gaudeamus Igitur”, ei eu coborât etaj cu etaj și, apoi, s-au îndreptat spre Cinematograful „Luceafărul”, în sala căruia fusese programat să aibă loc evenimentul.

Ploaia care

a căzut încontinuu nu i-a oprit pe absolvenții de liceu, ca să ajungă acolo. Deși afară era cum era, asta nu a fost o piedică pentru  părinții și bunicii care au vrut să le fie alături, dovadă fiind sala plină. În prezența primarului Cristian Merișanu și a doamnei viceprimar Malvine Socaci, fost profesor și director la această instituție de învățământ, elevii absolvenți ai claselor a XII-a le-au predat ștafeta colegilor din a unsprezecea. Profesorii au împărțit premii și diplome, după care fiecare clasă și-a prezentat videoclipul  anume pregătit pentru acest moment important din viața elevilor care au absolvit liceul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii