Vulcan. Drumul spre groapa de gunoi, amenajat cu bani judeţeni

Vulcan. Drumul spre groapa de gunoi, amenajat cu bani judeţeni

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Acum, după ce am auzit asta şi din gura primarului Gheorghe Ile, e cât se poate de clar: groapa de gunoi din Vulcan va rămâne valabilă cel puţin încă doi ani de acum încolo.

Amenajarea rampei
ecologice de la Bârcea merge ceva mai greu, aşa că, la nivel judeţean, s-a hotărât să-i dăm înainte cu singura groapă de gunoi autorizată din judeţ. Cea din Vulcan. Asta au hotărât mai marii judeţului, dar nici Ile n-a stat plecat. Primarul Vulcanului a avut o prerenţie cât se poate de explicabilă: a cerut ca drumul care, de la intersecţia cu DN66A, duce la groapa de gunoi să fie amenajat corespunzător, pe banii Consiliului Judeţean Hunedoara.

Deja primăria vulcăneană
a putut să înceapă studiul de fezabilitate, iar consiliul judeţean hunedorean a virat două miliarde de lei vechi din cele zece promise. Condiţia a fost ca, aici, să poată fi depozitate deşeurile menajere strânse în municipiile Hunedoara şi Deva. Lucrarea a fost perfectată pe baza unor contracte care îi vor permite SC Pregoterm SA Vulcan să facă noi amenajări în actuala rampă de gunoi de pe dealul Paroşeniului.
Gheorghe OLTEANU

(FOTO) Vulcan. Drumul spre groapa de gunoi, amenajat cu bani judeţeni

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii