Vulcan. Două aspecte legate de vecinătatea şi de exteriorul cinematografului

Vulcan. Două aspecte legate de vecinătatea şi de exteriorul cinematografului

Timp de citire: un minut

Nu ascund faptul că o parte din documentările mele ulterioare se bazează pe comentariile care sunt postate la articolele scrise şi publicate.

E ceva firesc
şi deloc nelalocul lui. Dintr-o asemenea sesizare au ieşit şi aceste rânduri. Cineva, bănuiesc că vreun locatar dintr-un bloc învecinat celui în care stau eu, sugera ca spaţiul dintre blocurile termice 6 şi 7 din Vulcan să fie mai bine iluminat pe timp de noapte. Omul are dreptate. Singura lumină care vine este cea de la corpurile de iluminat montate pe peretele nordic al Cinematografului “Luceafărul”.

Numai că lumina aceasta, cât e ea, bate spre perete, aşa că nu-i mare brânză.

Pe spaţiul acesta
stau parcate, peste noapte, zeci de autoturisme şi, nu o dată, protejaţi de beznă, hoţii şi-au făcut de lucru la ele. Despre ultimul furt înregistrat aici, cel al unei baterii de acumulatoare, am relatat cu puţin timp în urmă. Acestea fiind spuse, sper că autorităţile publice locale vor lua în calcul şi sesizarea vulcăneanului care mi-a inspirat articolaşul de faţă. Şi, fiindcă tot am amintit despre cinematograf, permisă să-mi fie o sugestie: trimiteţi-i pe cei cu ajutorul social să cureţe şi iarba devenită bălărie de lângă pereţii laterali ai clădirii cinematografului!
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii