Vulcan / Doamna deputat Carmen Hărău a fost prezentă la un spectacol...

Vulcan / Doamna deputat Carmen Hărău a fost prezentă la un spectacol de colinde

Timp de citire: un minut
Duminică după amiază, Organizaţia Femeilor Liberale din Vulcan a avut oaspeţi de vază la spectacolul de Crăciun pe care l-au prezentat copii din Vulcan, Uricani şi Lupeni.
Iniţiativa organizării
acestei manifestări petrecute în apropierea ajunului marii sărbători a Naşterii Domnului Iisus îi aparţine doamnei Daniela Boţoriga, preşedinta OLF Vulcan, sprijinită financiar, în acest sens, de către doamna deputat liberal Carmen Eleonora Hărău, venită special de la Deva. Împreună cu doamna deputat, în sala Clubului Deco IMAX au mai fost prezenţi domnul Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, doamna Vetuţa Stănescu, vicepreşedinte al CJH, domnul Bogdan Ţâmpău, preşedintele PNL Hunedoara, şi domnul Costel Avram. coordonator al organizaţiilor PNL din Valea Jiului. Lor li s-au alăturat membri ai organizaţiilor PNL din Deva, Hunedoara, Petroşani, Lupeni, Uricani şi, desigur, din Vulcan.
În faţa asistenţei
au colindat, au cântat şi au dansat zeci de copii din toate localităţile Văii Jiului. Evoluţia lor a fost răsplătită cu aplauze şi încurajări sincere, iar Moş Crăciun, care a asistat la spectacol, i-a răsplătit pe colindători cu daruri. Seara s-a încheiat cu o masă festivă la care invitaţii au socializat în voie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii