Vulcan. Distrus de troglodiți

Vulcan. Distrus de troglodiți

Timp de citire: un minut

Primul easybox din Vulcan a fost montat la stația Petrom din capătul estic al Bulevardului Mihai Viteazul. În urmă cu două-trei săptămâni a apărut al doilea, amplasat pe peretele vestic dinspre bulevard al blocului 3B3, în apropierea parcului străjuit de statuia minerului.

Easybox este

o metodă nouă prin care îți poți intra în posesia coletului cu marfa comandată on line fără să mai fi condiționat de curier. Atunci când faci comanda, primești un SMS care conține un cod PIN. Ajuns la easybox, formezi PIN-ul și una dintre cutiile acestuia se deschide automat. Îți iei coletul și salut! Avantajul este că mergi când vrei la easybox. Dezavantajul este că easybox are cutii de volum mediu și, ca atare, nu poți primi, cu ajutorul lor, pachete voluminoase.

Treaba mai puțin

plăcută este că sistemul electronic al acestui easybox nu a rezistat mult. Persoane rău intenționate i-au distrus display-ul și au încercat să deschidă cutiile. Totul făcut la adăpostul întunericului. Zilele trecute a ajuns la Vulcan personalul de întreținere a acestor gen de instalații, iar display-ul făcut țăndări a fost înlocuit cu unul nou. Întrebarea persistă, totuși. Mai merită să investești în ceva nou știind că, mai devreme sau mai târziu, apar troglodiți care sunt puși numai pe distrus și care niciodată nu vor fi depistați?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii