Vulcan / Din țânțar armăsar

Vulcan / Din țânțar armăsar

Timp de citire: 2 minute

Nu e cine știe ce, mă refer la Vulcan, să auzi că mai nu știu care s-a urcat pe bloc și amenință că se aruncă. Ultima amenințare de acest fel a fost, în timpul pandemiei, a unui tip din G8 și s-a petrecut în mandatul regretatului.

 

Deși era interzis

ca, într-un loc, să se adune mulțime de oameni, spectacolul a atras zeci și zeci de gură cască. Perimetrul s-a umplut cu polițiști, jandarmi și pompieri, dar oamenii în uniformă nu au fost interesați să disperseze mulțimea, așa cum ar fi trebuit. Ca mai toți de acolo, ei erau cu ochii îndreptați spre terasa blocului pe care insul la bustul gol și care urla că moare de foame se zgâria cu o lamă. Firește că, până la urmă, nu s-a întâmplat nimic, iar publicul a rămas dezamăgit văzând că bărbatul curajos coboară de pe bloc nu pe calea aerului, ci pe unde a urcat.

 

Vineri eram în

piață când îl aud pe un cunoscut că, la blocul 3C1 de pe Bulevardul Mihai Viteazul, e unul care vrea să sară de la ultimul etaj. Că au venit acolo mașini de pompieri și se încearcă negocierea cu el, ca să renunțe la ce și-a pus în cap. Am plecat într-acolo și, într-adevăr, cele auzite se adevereau până la un punct. La fața locului se aflat se aflau o autospecială de stingere a incendiilor și o autoscară. Aceasta din urmă era întinsă până la etajul al șaptelea. Un polițist local mi-a spus ce se întâmplă.

 

Nu era nicidecum

vorba despre vreo tentativă de suicid, așa cum se dusese vestea. Pompierii fuseseră solicitați, fiindcă de pe terasa unui apartament începuseră sa cadă bucăți de tencuială care ar fi putut să pună în pericol viața trecătorilor. Pompierii de pe scară le-au înlăturat, după care, tot fiind acolo, cetățeanul care locuiește la un apartament vecin i-a rugat să facă același lucru și la balconul lui. Cam asta a fost întâmplarea care, vineri, a generat din țânțar armăsar. Rămâne de văzut dacă tot pompierii vor fi chemați să pună un strat nou de material de tencuială.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii