Vulcan / Din cauza unei clipe de neatenţie

Vulcan / Din cauza unei clipe de neatenţie

Timp de citire: un minut
Un eveniment rutier, petrecut ieri dimineaţă la Vulcan, scoate din nou în evidenţă necesitatea concentrării atenţiei asupra a tot ce mişcă pe şosea atunci când conduci un autovehicul.
accident spital2Din cauza căldurii
sau, poate, a grabei de a ajunge unde şi-a propus, o doamnă, aflată la volanul unul VW, a uitat să se asigure temeinic când a vrut să iasă, de pe Spitalului, în strada Nicolae Titulescu. Ca atare, nu a zărit, pur şi simplu, autoturismul Skoda care circula regulamentar dinspre liceu. Volkswagen-ul l-a izbit puternic în aripa faţă dreapta, iar Skoda condusă de un tânăr a fost aruncată pe celălalt sens de mers al şoselei şi s-a oprit după câţiva metri parcurşi pe zona verde.
Autoturismul
accident spital1condus de femeie avea şi ceva viteză, spun martorii oculari. Tatăl tânărului şofer, apărut la faţa locului, a fost fericit că accidentul nu s-a lăsat cu victime omeneşti. Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă, în momentul în care Skoda a fost lovită şi i s-a deviat direcţia, din sens opus ar fi venit o altă maşină?! Nici fata doamnei, care a venit în fugă, ca s-o liniştească pe mama ei, nu s-a arătat îngrijorată de avariile suferite, în partea din faţă, de autoturismul VW al mamei sale.
Este de reţinut
gestul celor de faţă care au ajutat la scoaterea maşinii femeii de pe spaţiul carosabil. Agentul şef Mihai Papuc de la Rutiera vulcăneană i-a testat cu alcoolscopul pe cei doi conducători auto. În ambele cazuri, aparatul a arătat „00”. Deşi era evident c-a fost greşeala femeii, nici celălalt conducător auto şi nici tatăl lui nu i-au reproşat ceva sau să-i fi spus femeii ceva care s-o jignească.
Nu.
Tot ce a urmat accidentului s-a desfăşurat în mod civilizat. Vorba tatălui celui de la volan: fiarele se repară! Câtă diferenţă între ce a fost, ieri, la Vulcan, şi cum mai e când, în situaţii similare, este implicat vreun cocalar. Iar „Ştirile de la ora cinci” ne înfăţişează frecvent astfel de cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii