Vulcan. Deşi sonorizarea a stat, oarecum, sub semnul improvizaţiei, / Music party-ul...

Vulcan. Deşi sonorizarea a stat, oarecum, sub semnul improvizaţiei, / Music party-ul de vineri de la Club IMAX a fost bine primit de către iubitorii de muzică

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Mai puţin cu doi invitaţi care, din motive întemeiate, nu au putut onora cu prezenţa lor serata muzicală de la Club IMAX Vulcan, evenimentul s-a bucurat de participarea tuturor celorlalte nume anunţate.

Nici chiar administratorul
clubului nu credea că music-ul party în aer liber de vineri seara, făcut cunoscut publicului cu doar două zile înainte, se va bucura de un astfel de succes. L-a convins, mai apoi, numărul mare al consumatorilor care, de la ora şapte în sus, s-au aşezat la mesele aranjate în grădina de vară a localului. A fost plăcut, ploaia nu s-a arătat deloc, aşa că totul a mers şnur. Au cântat metaliştii rock de la „Otherside”. Acestora le-a urmat trupa „Utopia”, cu o muzică mai liniştită. Folkul a fost reprezentat prin Nicu Poroabă, Cristi Râpa şi Nicky Kilin. La sfârşit a evoluat trupa rock „Strings”. Serata s-a încheiat cu un cântec interpretat de mai toţi cei care erau acolo.

Faptul că evenimentul a fost
bine primit de public l-a făcut pe administratorul Clubului IMAX Vulcan să promită o reeditare a lui cât mai curând. Cu o instalaţie de sunet performantă celei pe care s-a cântat vineri, fiindcă, trebuie să recunosc, ceea ce am pregătit noi, în materie de sonorizare, a stat mai mult sub semnul improvizaţiei.
Gheorghe OLTEANU

(FOTO) Vulcan. Deşi sonorizarea a stat, oarecum, sub semnul improvizaţiei, / Music party-ul de vineri de la Club IMAX a fost bine primit de către iubitorii de muzică

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii