Vulcan. Cu prea mare ușurință

Vulcan. Cu prea mare ușurință

Timp de citire: un minut

Încet, încet, lucrurile încep să intre în normal. După repararea scărilor din spatele restaurantului „La Țugu” din Vulcan, i-a venit rândul și celei care, tot de lângă acest local, dă spre Bulevardul „Mihai Viteazul”.

Și aceasta

este acum reparată și arată așa cum, de fapt, ar fi trebuit să fie de când a fost construită și până acum. Numai că, atunci, este clar să s-a lucrat de mântuială, iar conducerea administrație publice de acum trage ponoasele. Cum, de fapt, se întâmplă și cu dalele care se mișcau în draci (apropos, mai sunt din astea și chiar am indicat cam unde!) și cu treptele din zona pieței agroalimentare. Sunt lucrări pe care o societate de construcții, foarte serioasă, se pare, le efectuează la comanda primăriei.

Nu pot să-mi

explic, însă, la solicitarea (sau comanda?) cui s-a percutat în cazul tăierii celor două sălcii din apropierea aripii sudice dinspre bulevard a complexului comercial Coroiești. Dacă, în cazul celei de la liceu și, un pic mai devreme, a celei bătrâne de lângă Prelata Verde, sacrificarea se impunea din cauza putreziciunii, cioturile rămase de la cele tăiate săptămâna trecută arată că ele se țineau încă bine. Este o întrebare la care trebuie dat un răspuns, fiindcă au mai fost situații în care, la Vulcan, s-a dat curs cu foarte mare ușurință unor cereri de tăiere a arborilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii