Vulcan. Copiii s-au simțit bine de ziua lor

Vulcan. Copiii s-au simțit bine de ziua lor

Timp de citire: 2 minute

La 1 Iunie, bulevardul cuprins între giratoriile de la UNIC și piață le-a aparținut copiilor. Ei l-au străbătut, de la un capăt la altul, cu trotinete, biciclete, role și mașinuțe, supravegheați cu atenție de părinți sau bunici.

Mai relaxat

ca în anii trecuți, programul alcătuit pentru cei mici de ziua lor a fost, totuși, unul frumos. Copiii s-au dat în elastic, au sărit pe plasă, au condus mașinuțe  electrice, s-au întâlnit cu personaje din basme întruchipate de actori ai teatrului din Petroșani, iar în sala cinematografului au vizionat o piesă pregătită de aceștia special pentru ei. Cei care iubesc artele marțiale au fost așteptați la sala de sport în care a avut loc o demonstrație de karate și kempo. La 11.00 dimineața la bazinul de înot s-a desfășurat un concurs la care s-au înscris foarte mulți copii, la sfârșitul căruia participanții au fost răsplătiți cu diplome, medalii și dulciuri.

Ceea ce

mi-a atras atenția s-a petrecut în părculețul din fața blocului 1 M. Aici, echipa de tinere a subfilialei Crucea Roșie s-a întâlnit, în cele câteva ore petrecute aici, cu circa trei sute de copii. A fost o întâlnire la care cei mici nu se așteptau și ea s-ar fi întins până seara târziu dacă nu ar fi venit ploaia. Copiii au cântat, au dansat, au desenat, s-au lăsat pictați pe față și au mâncat dulciuri. Într-un cuvânt, s-au simțit super. A fost prezent, firește, Daniel „Galego” Halastauan, președintele subfilialei, căruia i s-a alăturat Alexandru Ile, recent ales în funcția de vicepreședinte. „E foarte de treabă și se implică fără rezerve, mi-a spus despre el Galego. Sincer, lasă totul baltă și vine să te ajute, atunci când îi ceri asta!”.

Duminică,

în sala de sport s-a desfășurat un turneu de handbal la care au fost invitate echipe din județul nostru și din afara lui. Spectatorilor le-a fost dat să asiste la meciuri palpitante, la care voluntari ai Crucii Roșii au avut misiunea de a interveni în cazul unor accidentări. La toate evenimentele amintite a fost prezent și primarul Cristian Merișanu, însoțit de consilierii locali Pompiliu Barbu și Daniel Lehăceanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii