Vulcan. Chiar nu se găsește ac pentru cojocul lor?

Vulcan. Chiar nu se găsește ac pentru cojocul lor?

Timp de citire: 2 minute

Oamenii s-au obișnuit să critice că nu-i aia, nu-i ailaltă, dar, după ce se face una sau alta, apar situații în care te întrebi dacă, într-adevăr, unii dintre cei care critică chiar merită să faci ceva pentru ei.

Văd că

s-a lăsat mai ușor cu ruperea și incendierea coșurilor de gunoi, dar se observă că se continuă în forță cu devastarea băncilor pe care cei care se plimbă pe bulevard se așază, ca să-și mai tragă sufletul. Aceasta din imagine se află lângă statuia Minerului din fața poștei și e așa ca vai de ea de vreo două săptămâni. Cine a fost nervosul care i-a rupt lațul? Mister total, chiar dacă pe un stâlp de peste drum există camere video de supraveghere.

Marți s-a

încheiat lucrarea de fixare a dalelor mișcătoare pe bucata de trotuar de la poștă la UNIC a bulevardului. Foarte bine, să sperăm că va ține ceea ce s-a făcut acum. În jurul căminelor s-a așternut beton, ca să nu mai fie puse bucățile de dale crăpate și, pentru ca pietonii să știe asta, pe fiecare capac de cămin a fost așezat un popic de avertizare. În asemenea situație omul cu cap ocolește locul acesta, pentru că trotuarul e lat. Numai că au fost și din aceia care nu au ținut seama și au intrat cu copitele fix pe betonul care nu apucase să se întărească. Și asta nu într-un loc, ca să zici că au făcut-o din întâmplare, ci mai la toate căminele înconjurate de  beton. Ce poți să-i faci prostului care vrea să-și lase peste tot amprenta?

Nu a greșit

deloc domnul Ion Bălușe de pe strada Arsului când a zis că întreruperea transportului feroviar al cărbunelui de la mină la termocentrală nu este pentru câteva zile, așa cum li s-ar fi spus locuitorilor acestei străzi, ci pentru totdeauna. O dovedesc asta autovehiculele de tonaj mare pline cu cărbune care pleacă de la punctul de încărcare al minei, parcurg partea de jos a acestei străzi, intră pe Crividia și, apoi, pe DN66A, după care ajung la uzina Paroșeni. Noutatea din fotografiile pe care dumnealui mi le-a trimis luni constă în noroiul pe care mașinile îl lasă în urma lor. Și asta nu numai pe Arsului, firește, ci pe tot traseul auto parcurs până la termocentrală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii