Vulcan. Ceva despre „Gustul desăvârşit”

Vulcan. Ceva despre „Gustul desăvârşit”

Timp de citire: un minut

Nu am auzit ca, de douăzeci de ani de când funcționează la parterul blocului 18 de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Vulcan, cineva să se fi plâns de calitatea mărfii și de modul de servire de la magazinul „Elit”.

Explicația acestui
fapt este simplă: marfa este de calitate, carnea și preparatele de carne sunt aduse zilnic de la Cugir, iar prețurile nu au sărit nicicând cine știe cât, astfel ca oamenii să rămână doar cu amintirea lor așa cum le văd în vitrinele frigorifice. În jur de 180 de clienți trec zilnic pragului magazinului, iar grosul se înregistrează după ce a fost încărcat „cardul sărăciei”. În zilele acelea dispare mai tot ce e de bază în alimentație: carne, ulei, zahăr, faină, bulion, pasta de tomate, conserve etc.

Deși vânzătoarele
le spun posesorilor de card social că mai pot veni să cumpere și altă dată, aceștia preferă să spargă pe loc cei cincizeci de euro. C-așa-i omul, nu știe ce le aduce ziua de mâine. Fiindcă aminteam de vânzătoare, iată-le pe cele de acum, care fac echipă de câțiva ani buni: Petronela Iosib, coordonator magazin, alături de colegele sale Mirela Hădărig, Mădălina Prună, Lucia Mitu și Ramona Avram. Ele reprezintă, la Vulcan, „Gustul desăvârșit”, cum sună reclama firmei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii