Vulcan / Bazinul de înot și problemele de la garajele învecinate

Vulcan / Bazinul de înot și problemele de la garajele învecinate

Timp de citire: 2 minute

Începutul construcției bazinului de înot didactic din Vulcan și, mai ales finalizarea sa au fost motiv de bucurie pentru cei care-l frecventează acum, dar și de nemulțumire și îngrijorare pentru cetățenii care au garaje situate pe strada Platoului.

Aceștia au

constatat cu îngrijorare că, odată cu avansarea lucrărilor de construcție, pereții din spatele garajelor le sunt acoperiți cu pământul excavat. Așa s-a ajuns ca, în momentul de față, mai mult de jumătate din înălțimea pereților să fie îngropat în pământ. Fapt perfect vizibil dacă te uiți, acum, pe unde iese  hornul unuia dintre garaje. A dispărut și șanțul pe care oamenii îl făcuseră, pentru ca apa de ploaie să coboare la vale. Acum nu mai e nici urmă de el.

Rezultatul acestei

stări de lucruri este că oamenii s-au trezit cu pereții umeziți și cu apă în garaj. Domnul Ion Anușca (în imagine) plătește cel mai mare impozit pe garaj, cam nouă sute de lei, fiindcă așa l-a preluat de la cel de la care l-a cumpărat. E normal, așadar, să fie nemulțumit, mai ales că, în august anul trecut, a făcut o sesizare în scris la primărie în care a relatat întreaga tărășenie. Nu a uitat să-mi spună că, pe când încă se construia, i-a atras atenția inginerului de pe șantier. Acesta l-a liniștit zicându-i că se va remedia, numai că nu s-a ținut de cuvânt. Odată ce și-a terminat lucrul, constructorii s-au dus fără să-i doară unde ar fi trebuit.

Tot acolo

pare că l-a durut și pe managerul public Marius Danci care, „în vară, spune Ion Anușca, a venit la fața locului însoțit de două persoane de la primărie. A promis și el că se va face o rigolă în spate, că doar nu l-a durut gura, dar a plecat și așa a rămas”, a concluzionat omul. Gestul nu a făcut decât ca să se năruiască speranțele cetățenilor de aici în administrația publică locală. Poate că aceste rânduri îi vor reaminti omului numărul doi din primărie că le-a promis ceva celor cu garaje pe Platoului. Nu de alta, dar, la anul, și pentru el vin alegerile locale…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii