Vulcan / Băut și fără permis de conducere

Vulcan / Băut și fără permis de conducere

Timp de citire: un minut

Un fapt rutier mai deosebit s-a petrecut, miercuri, 26 iulie, în jurul orei 20:00, în Vulcan. Întâmplarea a început în parcarea Uzinei Electrice Paroșeni și s-a terminat cu o tamponare în centrul vechi al orașului.

Un echipaj

al Poliției Rutiere se afla, la acea oră, cu aparatul radar amplasat pe DN66A. La un moment dat, dinspre Vulcan a apărut un autoturism VW, înmatriculat în Germania, a cărui viteză era peste cea îngăduită pe porțiunea de șosea respectivă. Agentul de la rutieră i-a făcut semn celui de la volan să tragă pe dreapta. Numai că, surprinzător, acesta a întors în parcare și a luat-o înapoi spre Vulcan. Autospeciala Poliției i-a luat imediat urma.

Cursa bărbatului

de 41 de ani s-a sfârșit la intersecția străzii Nicolae Titulescu cu Aleea Pajiștei, loc în care conducătorul auto al Volkswagen-ului a pierdut controlul volanului și a intrat într-un autoturism parcat corespunzător. Luat la întrebări de polițiști, acesta nu a putut prezenta un permis de conducere, fiindcă nu avea așa ceva. Avea, în schimb, o alcoolemie de 1,17. A fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Insul era în atenția celor de la Rutieră, fiindcă, înainte cu o zi, polițistul local care supraveghează camerele video, l-a surprins în timp ce efectua o depășire periculoasă pe Bulevardul Mihai Viteazul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii