Vulcan. Au ales locul în care există seriozitate și se muncește în echipă

Vulcan. Au ales locul în care există seriozitate și se muncește în echipă

Timp de citire: 2 minute

Prezent, în după amiaza zilei de joi, 8 februarie, la sediul PSD Vulcan la un eveniment cu o semnificație politică aparte, senatorul Cristian Resmeriță, coordonatorul activității social-democraților din Valea Jiului, a rostit un discurs despre al cărui adevăr mulți își vor da seama.

Senatorul a apreciat

activitatea organizației PSD Vulcan, care, conform spuselor sale, „va fi mai mult, decât a fost”. Referire directă la modul în care nucleul de conducere al acestei filiale politice reușește să atragă în partid ”oameni de calitate care s-au decis să vină spre noi”. În atare condiții, a precizat Cristian Resmeriță, organizația PSD Vulcan pleacă de pe poziții foarte bune, chiar de forță, pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an. După această scurtă, dar concisă introducere, senatorul a făcut cunoscut motivul convocării presei scrise și a televiziunilor locale.

Dumnealui i-a

prezentat pe Claudia Simona Boboescu-Constantin, Dănuț Anghel și Carmen Udrea, care, începând din 8 februarie 2024, au fost cooptați în organizația PSD Vulcan. Primii doi au calitatea de consilier local PNL, iar doamna profesoară Carmen Udrea, după cum dumneaei însăși a menționat, a fost, pentru o perioadă scurtă de timp, membru al aceluiași partid. Dănuț Anghel a fost, o vreme, chiar și președinte al organizației PNL Vulcan, poziție din care a candidat la funcția de primar la alegerile locale din 2020. Doamna Claudia Simona Boboescu-Constantin este profesoară și director al Școlii Gimnaziale nr.4. Profesoara Carmen Udrea este director adjunct la această instituție de învățământ.

Odată cu

schimbarea conducerii organizației PNL Vulcan, relațiile dintre cei doi consilieri locali și noul birou politic au devenit tensionate, totul culminând chiar cu un proces în instanță. Celor doi de acum foști liberali li se reproșa că sprijină proiectele inițiate de Cristian Merișanu și că au pus umărul, alături de acesta, la realizarea de lucruri bune pentru Vulcan. Dănuț Anghel și Claudia Simona Boboescu-Constantin au spus răspicat că au făcut acest pas, pentru că au fost siguri că, la PSD, vor găsi seriozitatea și credința în munca de echipă pe care și le-au dorit întotdeauna. Doamna Carmen Udrea și-a motivat foarte simplu demersul. „Am venit la PSD – a spus dumneaei -, pentru a-l susține pe fostul meu elev (Cristian Merișanu – n.a.), care este un om adaptabil la noile cerințe”.

Adeziunea la PSD

a celor trei s-a petrecut la o săptămână după ce membrul fondator al organizației AUR din Vulcan a demisionat din filiala ale cărei baze politice le-a pus și a intrat în PSD. Din câte s-a dat de înțeles după ce noii membri și-au semnat adeziunile, sunt premise ca și alte persoane care, în momentul de față, sunt înscrise în alte formațiuni politice să facă pasul spre organizația PSD Vulcan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii