Vulcan. Asigurare în privința drumurilor

Vulcan. Asigurare în privința drumurilor

Timp de citire: 2 minute

Metoda de cârpire a gropilor din asfalt cu butelia de aragaz și canciocul nu dă rezultatele dorite. Stricăciunea astupată în primăvara asta apare la loc în următoarea. Sau chiar mai repede.

Lucrul acesta

se vede la Vulcan, pe străzile Decebal și Nicolae Titulescu, vechiul DN66A, dar și pe bulevard. Asta, ca să nu mai zic că și pe altele. Singura mângâiere în cazul tronsonului de stradă cuprins între Dincă și  Iscroni este că el va fi asfaltat ca la carte. Primarul Cristian Merișanu apreciază că operațiunea ar putea să înceapă cam în două luni, când se dă drumul lucrărilor din componenta Green Line-Linia verde de autobuze electrice care vizează realizarea infrastructurii proiectului.

Cam subțire

ca lungime tronsonul acesta. Spun asta, fiindcă, la început, când proiectul Green Line era în fașă, se discuta că se va asfalta ca la carte tot DN66A, începând de la Uricani la Petroșani și, în continuare, șoseaua care duce la Petrila. Dar mă rog, asta era în plan cu ani în urmă. Pe de altă parte, în mod sigur că, acum, dacă regretatul nu ar fi căzut în capcana celor de la Drumuri și Poduri și nu ar fi preluat, de bună voie și nesilit de nimeni, tronsonul cuprins între Paroșeni-Sohodol și ieșirea din Vulcan până la Aninoasa, la ora asta administrația publică locală nu ar fi avut nicio treabă cu gropile din șosea. Așa cum se întâmplă, acum, la Uricani, bunăoară, sarcina lichidării lor ar fi căzut în sarcina districtului din Livezeni al Secției de Drumuri Naționale Deva.

Problema care

tergiversează, deocamdată, repararea bulevardului Mihai Viteazu și a celorlalte străzi este, după cum însuși primarul a spus-o la extraordinara din vinerea trecută, că „nu avem cu cine asfalta gropile”.

„Sunt banii necesari”, a dat el asigurări, dar treaba este că nu prea se găsesc firme dispuse să se apuce de o asemenea lucrare, care pentru ele nu este rentabilă din punct de vedere financiar. În plus, nici nu prea găsești asfalt prin apropiere și de aceea el va trebui să fie adus de la Călan. În tot cazul, a dat asigurări Cristian Merișanu, „se va rezolva și cu gropile!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii