Vulcan / Aproape zilnic se distruge, dar nimeni nu e prins?

Vulcan / Aproape zilnic se distruge, dar nimeni nu e prins?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Luni, când am trecut pe acolo, totul era în ordine. Ceea ce înseamnă că fărădelegea a fost înfăptuită de luni spre marţi. La adăpostul întunericului, mai mult ca sigur.
Până ieri, nimeni nu le-a
avut treaba celor trei containere din material plastic destinate selectării selective a unor deşeuri menajere, amplasate în apropierea giratoriului de pe strada Romanilor din Vulcan. Marţi dimineaţă cineva m-a sunat, ca să-mi spună că unul dintre ele era scrum. Cine-i nemernicul care i-a dat foc? Tare mă tem că nu se va afla niciodată.
Am ajuns 
în zona aceea exact când, lângă containerul ars, se oprise o autospecială a primăriei. Doi lucrători de la salubrizare au ancorat ceea ce mai rămăsese din container, după care bucata de plastic torsionată şi adusă la nici un metru de la cei aproape doi pe care-i avea iniţial a fost urcată în carosată. Pentru lucrătorii de la Pregoterm care ridică gunoaiele şi pentru cei care fac curat pe drumuri astfel de situaţii sunt frecvente. Derbedeii se dau mari în special cu coşurile de gunoi de pe stâlpi. Pe care le dau jos şi le joacă în picioare până le fac praf.
Până acum
nu s-a auzit să fi fost prins şi amendat la sânge vreun specimen care s-a dedat la distrus containere sau bănci din lemn. Deşi multe din ultima categorie au avut şi au crunt de suferit în Vulcan. Pentru că, până acum, nu am auzit ca poliţia să-l fi adus legat pe măcar unul dintre troglodiţii care nu încap de ele, aş veni cu o sugestie. Ştiindu-l că are trecere în rândul tinerilor vulcăneni, domnul primar Gheorghe Ile ar putea să-i dea vicelui Cristi Merişanu sarcina de a încerca să-i afle pe câţiva dintre făptuitori nocturni ai nelegiuirilor. Şi, dacă ar reuşi şi, apoi, s-ar mândri pe facebook, aş fi printre primii care i-ar da like.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii