Vulcan. Adusă în pragul unui atac de cord

Vulcan. Adusă în pragul unui atac de cord

Timp de citire: 2 minute

Marți, 29 august, o femeie nevoiașă și blagoslovită cu mai multe boli a avut parte, cu plin și îndesat, de cele trei ceasuri rele despre care se spune că trebuie să te păzești într-o zi de marți. Pățania din după amiaza acelei zile a lovit-o din plin din punct de vedere financiar.

După ce și-a făcut

cumpărăturile într-o unitate comercială din piața agroalimentară a municipiului Vulcan, și-a îndesat în plasă tot ce luase și a plecat acasă. A înlemnit, însă, când, cotrobăind în poșetă, nu a mai găsit portofelul. A întors-o pe toate părțile, dar tot n-a dat de el. Atunci și-a dat seama că trebuie să-l fi lăsat din greșeală sau i-o fi căzut când cu graba de a-și pune în plasă alimentele, pentru a le face loc celorlalți cumpărători.

A dat fuga

la magazin, dar nici vorbă de portofelul în care, pe lângă o sumă de bani, mai avea cartea de identitate, cardul social de cumpărături, cel de sănătate și rețete medicale. Era clar că-i fusese furat, fiindcă, dacă portofelul ar fi fost găsit de o persoană cinstită, cel care dădea de el l-ar fi înmânat personalului din magazin. Următorul drum a fost la secția de poliție de pe strada Decebal. Aici a depus o sesizare scrisă în care a povestit ce și cum s-a întâmplat, i s-a dat număr de înregistrare și i s-a spus să aștepte.

Magazinul în care

s-au petrecut cele relatate are camere de supraveghere, așa că, dacă vor acționa cu viteză, polițiștii criminaliști vor putea identifica rapid persoana care a adus-o pe biata femeie în pragul unui atac de cord. Să sperăm că nu va trebui ca păgubita să mai facă alte drumuri la poliție, ca să le reamintească necazul ei.  Un caz similar s-a petrecut la nedeia vulcăneană. Într-o postare pe Facebook cineva reclama că i-a fost furat portofelul din geanta pe care o avea pe umăr. Ar fi interesant de știut dacă acest caz a fost rezolvat sau nu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii