Vulcan. Admirație pentru acești băieți în echipament roșu și autospecialele lor minunate

Vulcan. Admirație pentru acești băieți în echipament roșu și autospecialele lor minunate

Timp de citire: un minut

Ieri dimineață, ca niciodată Vulcanul a vuit de claxoanele și girofarurile în funcțiune ale autospecialei SMURD aflate în misiune.

E admirabil,

și nu exagerez spunând asta, profesionalismul cu care paramedicii de pe SMURD intervin și își fac datoria atunci când sunt chemați la un caz pe care trebuie să-l rezolve. I-am văzut duminică seara, la scara a doua a blocului meu, resuscitându-l pe bărbatul care fusese găsit căzut, în casă, pe holul de la intrare. I-am văzut, apoi – e posibil să nu fi fost același echipaj – ieri, la ora unsprezece. Autospeciala SMURD a coborât pe Vasile Alecsandri și s-a oprit lângă treptele care dau în Bulevardul Mihai Viteazul.

Rapid, trei băieți

echipați în roșu au coborât și au alergat spre bărbatul care venea spre ei ținând în brațe o fetiță. Copilei îi venise rău, mămica și tăticul ei s-au îngrijorat, firește, și au sunat la numărul de urgență “112”. Toți au urcat în autospecială, iar aceasta a plecat rapid spre spital, bănuiesc. Sper că fetița își va fi revenit după ce medicii au consultat-o, iar în ce mă privește dați-mi voie să-mi exprim din nou admirația pentru acești băieți în echipament roșu îmbarcați în autospecialele lor minunate.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii