Vulcan. Acțiunile din februarie

Vulcan. Acțiunile din februarie

Timp de citire: un minut

În ședința ordinară din ianuarie, membrii Consiliului Local Vulcan au aprobat programul acțiunilor culturale, științifice, artistice, sportive și de agrement care urmează să aibă loc în cursul lunii februarie.

Față de perioada

de dinainte în care programul pentru anul următor era alcătuit în luna decembrie a anului care se încheia, acum acesta se face cu o lună înaintea celei în care se va desfășura. Prima acțiune sportivă din această lună va fi „Cupa Schiorului Vulcănean” care se va organiza în Pasul Vâlcan. Va fi vorba, ca și în anii trecuți, de un concurs de schi, snowboard și săniuțe. Concurenților li se vor acorda premii în bani și diplome și medalii. Cei mici vor primi și dulciuri. Suma de bani alocată evenimentului a cărui dată de desfășurare urmează să fie anunțată este de 10.000 de lei.

A doua acțiune

programată pentru a doua lună a anului este concursul de înot pentru copii „Cupa Prichindelul”. Vor participa prichindei cu vârsta cuprinsă între cinci și nouă ani care se vor întrece la stilurile de înot crowel, brass, spate și fluture. Este inutil să mai spun că acțiunea pentru care s-au pus la o parte 3.000 de lei va avea loc la bazinul de înot didactic din Vulcan. Și în acest caz, participanții vor fi răsplătiți cu diplome, medalii, cupe dulciuri și baloane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii