Vulcan. A fost îndreptată

Vulcan. A fost îndreptată

Timp de citire: un minut

Se mai întâmplă ca, în proiectele de hotărâre puse în dosarul de ședință al Consiliului Local Vulcan, să apară greșeli, erori materiale, cum mai sunt numite, iar acestea rămân și când proiectele sunt aprobate. Noroc că ele sunt depistate ulterior, mai devreme sau mai târziu, și, printr-un alt proiect de hotărâre, sunt îndreptate.

Ultima situație

de acest fel a fost rezolvată în ședința ordinară din octombrie, când prin proiectul, devenit deja hotărâre, numărul 201/2023, s-a îndreptat eroarea materială din HCL nr.288/2022.  A fost vorba despre înlocuirea sintagmei „CF 1122 Vulcan, nr. top. 1075/a/4” cu „CF 1122 Coroești, nr. top.(1075/a, 1076/a)4”. Referatul de aprobare ne lămurește că eroarea materială din HCL nr. 288/ 2022 a apărut la vânzarea în rate a unui imobil-apartament situat  pe strada Șt. O. Iosif din Vulcan.

La art. 2

al hotărârii de consiliu local aprobate în octombrie se spune că „La data adoptării prezentei, celelalte prevederi ale HCL nr. 288/ 2022 rămân nemodificate”. Prin relatarea acestui caz am făcut ceea ce se precizează la art.4 al hotărârii de consiliu local: „Prezenta hotărâre se comunică prefectului județului Hunedoara, primarului municipiului Vulcan, Direcției Economice, Serviciului ADPP, Serviciului APL-Juridic, Serviciului Impozite și Taxe Locale și se aduce la cunoștința publică”. Pentru ZVJ, publicul sunteți dumneavoastră, cititorii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii