Victorie categorică a BMW-ului în confruntarea sa cu un stâlp de beton

Victorie categorică a BMW-ului în confruntarea sa cu un stâlp de beton

Timp de citire: 2 minute
Neadaptarea vitezei la condiţiile carosabilului a condus la avarierea unui autoturism şi a scos din circuit un stâlp de beton aflat pe marginea drumului. Accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă, 10 decembrie, pe DN 66A, în dreptul cartierului vulcănean Paroşeni-Sohodol.
În jurul orei 4 dimineaţa
o bubuitură groaznică i-a trezit şi i-a făcut să sară la ferestre pe cei care locuiesc în blocurile din apropierea şoselei. Un autoturism BMW  din generaţia nouă a pus la pământ stâlpul de beton de peste drum de staţia de autobuz din sensul de mers spre Lupeni.
Înainte de asta maşina a ras balustra metalică a scărilor şi a îndoit o cruce ridicată întru amintirea unui cetăţean care şi-a pierdut viaţa în locul acela. Stâlpul a fost, pur şi simplu, aruncat peste conducta magistralei de apă şi a ajuns pe partea cealaltă, pe drumul care duce în cartier. Pentru că bloca accesul autovehiculelor, câţiva bărbaţi care se întorceau de la muncă au pus mâna şi l-au luat din drum.
Autoturismul ghinionist
a dispărut foarte repede din peisaj fiind luat de o autospecială cu platformă. La locul accidentului au rămas spoilerul spart şi, din câte mi-a relatat un martor ocular, o bucăţică din plăcuţa cu numărul de înmatriculare din Marea Britanie. Mai toată ziua au lucrat electricienii de la Enel şi echipele de la societăţile de cablu, ca să repare stricăciunile. Mai bine de câteva ore, mai mulţi abonaţi din zonă nu au avut curent electric şi nici semnal TV. Plus că  – durerea cea mai mare – nu au putut intra pe Facebook. În ce-l priveşte pe conducătorul auto, acesta s-a făcut nevăzut  la fel ca şi autoturismul său. Dar nu de tot.
Bărbatul a ajuns
în biroul Poliţiei Rutiere din Vulcan în după masa aceleaşi zile, în jurul orei 16.00. Legea spune că, în asemenea cazuri, prezentarea la poliţie este obligatorie în termen de 24 de ore. Cum omul a venit în termenul legal a rămas cu permisul de conducere în buzunar. Era nevătămat, spune agentul de la Rutieră care a discutat cu el, singura problemă pe care va trebui s-o rezolve fiind aceea a plăţii pagubelor pricinuite societăţii de distribuire a curentului electric. Conducătorul auto a relatat că nu bănuise că, în zona aceea, şoseaua era cu polei. Viteză nu avea, cică mergea undeva cu şaptezeci la oră. Kilometri sau mile? A glumit, dar mă rog, s-a gândit şi poliţistul care a vorbit cu el.
Victorie categorică a BMW-ului în confruntarea sa cu un stâlp de beton – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii