Vetuţa Stănescu, liderul liberalilor din judeţul Hunedoara: / Domnule Nistor, aţi vorbit...

Vetuţa Stănescu, liderul liberalilor din judeţul Hunedoara: / Domnule Nistor, aţi vorbit prea mult şi aţi făcut prea puţin!

Timp de citire: un minut

E vremea să vă opriți din a ataca în stânga și în dreapta și să analizați rezultatele. Sunteți din 2020 președintele CJ. La nici un an de la preluare, v-ați deghizat și ați atacat furibund Spitalul Județean, pentru 40 de minute de așteptare în UPU. Ca om care a lucrat cinci ani acolo, cred că instituția merită mai mult respect și soluții concrete, nu campanie de imagine.
Acum vă aflați în fața inevitabilului, culegeți ce ați semănat, iar în loc să rezolvați problemele, atacați Instituția Prefectului, de altfel abilitată de lege să ceară controale și măsuri, atunci când vine vorba de sănătate publică. În frenezia acestor zile, singurele comenzi politice le-ați dat chiar dumneavoastră, inventând comisii și fluturând documente confidențiale în emisiuni. Ieri ați schimbat din funcție un șef de secție, azi îi plângeți de milă. Mi-e și groază să mă gândesc ce o sa mai încropiți mâine…
În încercarea disperată de a muta atenția publică, ați distrus aproape complet încrederea oamenilor în cel mai mare spital din județ și acum denigrați pe toată lumea.
Ajunge, domnule Nistor! Ne-ați demonstrat ce puteți și nu vă face cinste. Oricât ați încerca să împroșcați cu noroi în toată lumea, petele de rușine nu le veți putea scoate de pe obraz.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii